صفحه اصلی
محصولات
عصاره مالت
دانه برشته شده
پودر عصاره مالت
آرد مالت
قابلیت های ما
جوانه زدن
مالت زنی و برشته کردن
استخراج و تبدیل نشاسته
دستور پخت
بلاگ
درباره ما
تماس با ما
01734533920-23
Artamaltco@yahoo.com
صفحه اصلی
قابلیت های ما
جوانه زدن
جوانه زدن
در فرایند جوانه زنی بعد از تحویل جو و سیلو کردن آن برحسب نیاز به مقدار لازم جو در آب خیسانده میشود و بعد از 24 ساعت در دمای 20 درجه با رطوبت 80 درصد در لاین های جوانه زنی فرآوری میشود و طی 4 روز بعد از جوانه زدن
رشد جوانه متوقف میشود و دانه های جو به کوره انتقال داده خواهد شد.